Follow // Dashboard
# We Are Young !
Hye-ii . Saye Kembali :'*
Saturday, 13 April 2013 • 01:14 • 0 comments

Assalamualaikum :') *peace*
Hehe , lame gile tak update cite , kan kan ? Hahaha . Rindu takkk ?
Saraa tau korang tak rindu , tkpe dah biase :'p . *naktacingjap*

mesti korang taktau pape langsang pasal saraa , kan ?
ye laa , dah lame tak update cite papepun , kan ? Hahaha . *bonggoktanyesoalanbonggok*

untuk pengetahuan korang , saraa dah pindah sekolah . saraa dah tak sekolah kat SMK Bandar Baru Sungai Long since 22 January 2013 until sekarang ( 12 April 2013 ) .
saraa pindah masuk Kolej Vokasional Tengku Ampuan Afzan atas kehendak family saraa . saraa amek kursus Pengurusan Perniagaan .  Saraa belajar kat sini ( INSYAALLAH ) EMPAT tahun . dari umur 16tahun sampai 19tahun . Lame kan ? Hahaha , redha jea laa . :)

rindu sangat sangat kat SgLong :'( rindu nak lepakk , rindu nak hang , rindu nak merempit , dan macam-ii lgy laa :'/ . Nak nanges bile teringat kenangan-ii sume to .

Kenangan ? Oppssss :'*
Kenape dengan kenangan ? *cerita sedih*
Saraa dah takde pape lagy hubungan dengan SiDia a.k.a MySuperHeart .


Muhammad Zaiful Aziem b. Ahmad Nor Shah Fariz

awak dah pergi dari saye . awak dah bahagia dengan SiDia .


saye doakan awak bahagia dengan SiDia . saye tahu SiDia jauh lebih baik daripada 
saye yang susah untuk memahami awak , seperti yang awak katakan . ;') 
tapi papepun , saye nak ucapkan TERIMAKASIH BANYAK-II sebab PERNAH BAGI KESEMPATAN UNTUK SAYE MENCINTAI AWAK SEPENUH HATI SAYE . 
saye QAISARA BT ZULL KEFLI , akan tunaikan janji saye yang saye TAKKAN COUPLE DENGAN SESAPE SELAGY SAYE TAK HABIS BELAJAR . *tapi sekadar kawan takpe , tapi ade ke yang nak kawan dengan saye*
Awak jage diri awak baik-ii kat sane , saye tak berhak lagy untuk amek berat pasal awak lagy , awak dah ade SiDia . saye kat sini boleh iringi perjalanan awak dengan doa saye kepada ALLAH . saye akan ingat memori kite selama ny sampai bile-ii . 
Salam sayang , dari saye . Assalamualaikum .


hope dia datang singgah sini . *mukepengharapan*


Dah laa cite pasal dy , kalau cite banyak-ii pun , saraa tahu yang dia bukan milik saraa lagy dan takkan jadi milik saraa lagy . :') saraa redha , saraa akur , saraa pasrah . saraa serahkan sumenye kepada Yang Maha Esa . 




Klaa , to jea laa dulu . nanty saraa update lagy . saraa nak cite pasal budak-ii kat sekolah baru ny . Tapy sekarang kene gerak dulu , ade keje . Hehe ~ kbye . assalamualaikum :* ILYSM ;*





Hye dan Assalamualaikum . :')
Sunday, 24 June 2012 • 04:06 • 0 comments

Hye , dan Assalamualaikum , :)
lame kan , kite ta update blog kite ? da berhabuk da , hahaha . penad laa na cuci bgy licin .
Hahaha . nmpk sngd ta habuk dy ? hehe . *kmerapu .

korang ape khabar ? sihat ? hehe , kite sihat jee . SuperHeart kite pun , alhamdulillah .
kite bwu je baek dari saket tekak . sesak bhaii , na tido malam , peeerrrrh ! Allah je laa tao sesaknye :O

ta mampu na kate ape-2 lgy , ta dpt na gmbrkan saketnye , hahaha . 
da laa , kite na buad pesanan kat SuperHeart kite ny , kx kau sngd kabut sara . Hahaha , sedar diri babe !

haha , mmg laa sedar diri . kite kene sedar diri , dari org laen yg sedarkan kite . btol ta ? hahaha . cm ade maksud je ? haha , mmg pun . kepade sape yg paham , paham laa dy . kan kan ? :DD

okx ,
hehe , SuperHeart kite . encem kan ? jgn berani-2 na amek dy dari kite , okx ? sape amek dy , pecah kepale kao ! haha . kite dlm hal cm ny , serius kax ? jgn engd senang na dapat dy dari aku . haha . memang 99.99% nyawe kau hilang , babe ! wa tak tipu luu :DD 

cinte mati aku ny , tao ? 
gmbr dy wif dy punye ayah dan mak . tpy kite kaburkan sbb , gmbr dyorg ta ready . nty kate ape pulakk . tkod kene marah . hehehe :3
comel kan ? dy segele-gelenye bagi kite , dy tulang belakang kite , dy nyawe kite , dy suke duke kite . sume suke duke kite lalui dgn dy . terime kasih sebab setia dengan ara . ara sangad-sangad hargai . abg segele-gelenye dalam hidup ara skunk . dan ara harap ie sampai bile-2 . tolong ey syg , jgn tinggalkan ara . jgn curang . jage hati , jage diri abg to untk ara . ARA CINTAKAN ABG . SAMPAI MATI DAN SAMPAI BILE-II :')

QAISARA BINTI ZULL KEFLI CINTAKAN MUHD ZAIFUL AZIEM BIN AHMAD NOR SHAH FARIZ . :*





Travel Here


Hay , dan Assalamualaikum . :D Qaiey Here ! ^^v . I'm Sweet 5teen ♥ Kaorng leyh panggil kite Qaiey ♥ or Sara ♥ . Selalunye family nan org yg rapat jeh yg panggil kite Sara ♥ . Hehehe . So , terserah koang na panggil kite ape ? , kax ? Jangan panggil bukan-2 sudah ! :) ♥ Welcome To Qaieysara Diary Home ♥ . ^^ Hehehe . Da singgah tuh follow-2 laa yeh ? Don't Worry , kite akan follow anda sume balekk :D , kax , dear ? ♥ Hahaa :) dan ANDA SEMUA TIDAK DIBENAR DAN DILARANG COPY APE-2 PUN DARI BLOG SAYE DAN APE YG ADE DISINI , Ty ♥ :) Kite akan hormat awak sume , kalau anda sume reti hormat kite , Kax ? Deal ? Jyeahh ♥ ( :P ) . Check my profile to know me more . I also have many friends . Do read the story back ? Move your ass now !


Kentut Here



Credits Zone


Template made by; Nabilalicious
Basecodes from; Aulia Septiya